201509081441720358YYISi8Uu

Boka bord

Här kan du boka bord på ett smidigt sätt. Endast matgäster. Om det inte finns några bord lediga här eller om du har några funderingar så går det även bra att ringa på 036-71 41 11. Varmt välkommen!

Twin Pizza

Kom och njut utav våra prisbelönta vedungsbakade pizzor gjorda på färska råvaror. Våra italiensk inspirerande pizzor bakas med kärlek och omsorg därför kan vi stolt säga att vi gör stans bästa pizzor.

Läs recenscionen om våra pizzor:
pizzarevolutionen.blogspot.se/
2010/12/recension-twin-
city-jonkoping.html

mysig miljö

After Work på Twin

Varför inte avsluta arbetspasset tillsammans med kollegor på Twin City med en After Work för ett bra pris!

Måndag-Torsdag: 15.00-19.00 för 85kr

Fredagsbuffé: 15.00-19.00 för 125kr

Öl, vin och cider för 49kr

Personal sökes

Vi söker ständigt efter skickliga medarbetare, oavsett om du är kunnig i köket eller har erfarenhet i lägre grad så är du alltid välkommen för att skicka in en ansökan.

En självklarhet för oss på Twin City är att gästen och ett gott humör står i centrum. Naturligtvis ska du också brinna för restaurangbranschen. Du möter ständigt intressanta människor och får möjligheten för att utvecklas både som person och yrkesmässigt.

Välkommen för att skicka in din ansökan till Frank@twincity.nu

Vår meny

Vi serverar vår aktuella a la cartemeny måndag till fredag från kl 16.00, på lördagar och söndagar serveras menyn från kl 12.00. I den finner ni italienska och amerikanska sensationella smaker. Allt från en klassisk Capricciosa till den perfekta hamburgaren.

Till menyn

Välkommen att avnjuta en bit mat i en lugn och varm miljö eller ta en drink.

Boka bord